menu
vlag
vlag

Werk maken van werk?

Bel dan vandaag nog Lux Uitzendbureau:

010 84 64 289 of 06 55 204 125

In Rotterdam is altijd werk te verzetten. Bij ons vind je gevarieerde vacatures in de sectoren Transport & Logistiek en Haven. Keuze genoeg voor elk opleidingsniveau!

Vakbekwame, gespecialiseerde mede­werkers die uw organisatie naar een nog hoger niveau tillen. Bij Lux Uitzendbureau vindt u ze. Wij helpen u graag verder!

Wat zijn jouw talenten?

Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen talenten. Waar ben jij goed in? En in welke baan komen jouw talenten het best tot hun recht? Laat het ons weten door te reageren op de vacature die bij jou past. Of stuur een open sollicitatie en we gaan samen op zoek naar jouw droombaan.

Waarom Lux Uitzendbureau

Jouw toptalent verdient een topwerkgever

Lux Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers. Bij wie ga jij jouw toptalent inzetten? Wij regelen het graag voor je!

Een baan die bij jou past

Ieder mens is anders. En bij iedereen past weer een andere baan. Lux geeft iedereen de aandacht die een mens verdient. Helemaal in een wereld die steeds onpersoonlijker lijkt te worden. Wij kijken naar persoonlijkheid, talent, drijfveren, ambities en dromen.

We zoeken samen

Vertel ons wat je ambities, plannen en wensen zijn. Lux Uitzendbureau vertaalt jouw dromen naar een concreet plan. En gaat samen met jou op zoek naar de baan die voor jou gemaakt is. Zijn we goed in!

Gratis inschrijven

Laat je gegevens bij ons achter en wij zoeken de vacature die het beste bij jou past. Gewoon, gratis.

vacatures uitzendbureau