menu
vlag
vlag
magazijnmedewerker

Snel extra én vaardige handjes nodig?

Bel dan vandaag nog Lux Uitzendbureau:

010 84 64 289 of 06 55 204 125

Voor werkgevers

De motor waar elke onderneming op draait? Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers! Lux Uitzendbureau zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek, ook in úw organisatie. Binnen de regio Rotterdam detacheren wij flexibel inzetbare vakmensen in de sectoren Transport & Logistiek en Haven.

Flexibel

Komende en vertrekkende schepen zijn aan de orde van de dag in de haven. Dat brengt gevarieerde maar ook onregelmatige werkzaamheden met zich mee. En dat vraagt weer om flexibel inzetbare vakmensen. Lux Uitzendbureau snapt dat als geen ander en regelt het voor u.

24/7 Inzetbaar

De sectoren Transport & Logistiek en Haven zijn 24/7 in beweging. Net als Lux Uitzendbureau. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar met onze toppers.

Gecertificeerd

Lux Uitzendbureau voldoet aan de eisen van de NEN 4400-1 norm en mag daarom het SNA-keurmerk van de Stichting Normering Arbeid voeren. Wij worden periodiek gecontroleerd om te waarborgen dat ons bureau een betrouwbare partner is en blijft. Lux Uitzendbureau staat kortom voor een betrouwbare, transparante en veilige uitzendorganisatie.

Langdurige klantrelaties

Langdurige klantrelaties: dat is iets waar Lux Uitzendbureau naar streeft en aan bouwt. U kunt vertrouwen op de flexibiliteit, betrouwbaarheid en hoogstaande kwaliteit van onze dienstverlening. Uiteraard zijn uw wensen ons vertrekpunt.

Gratis inschrijven

Plaats uw vacatures bij Lux Uitzendbureau. Dan zorgen wij voor de beste vakkracht op de juiste plek.

vacatures uitzendbureau