menu
vlag
vlag
schepen laden en lossen

Werk maken van werk?

Bel dan vandaag nog Lux Uitzendbureau:

010 84 64 289 of 06 55 204 125

Wie is Lux Uitzendbureau

Lux = licht

Lux Uitzendbureau is een compacte, slagvaardige organisatie met ruime ervaring in het uitzenden van personeel in de sector Transport & Logistiek en in de haven. Onze uitzendkrachten zijn ons visitekaartje. Daarom investeren wij in onze mensen door samen op ontdekkingstocht te gaan naar hun talenten en ambities. Hoogstaande service en een fijne werkomgeving vinden wij belangrijk, net als flexibiliteit. Onze mensen kunnen dag én nacht aan de slag. Lux is Latijn voor ‘licht’ en dat willen wij zijn voor zowel uitzendkracht als werkgever: Lux Uitzendbureau regelt werk dat licht brengt in je leven.

Werk in de haven van Rotterdam

De haven is een dynamische internationale omgeving waar dagelijks meer dan 87.000 mensen werken om jaarlijks meer dan 450 miljoen ton goederen te verwerken en te vervoeren naar het achterland. Zo’n 19 procent van de totale beroepsbevolking in de regio Rijnmond werkt in de haven.

Door de uitbreiding van de Maasvlakte 1 en de aanleg van Maasvlakte 2 ontstaan de komende jaren veel nieuwe vacatures. Naar verwachting is in 2030 behoefte aan 10.000 extra werknemers. Lux Uitzendbureau zorgt voor werk in de haven en de daaraan gerelateerde sector Transport & Logistiek. Goed betaalde banen met toekomstperspectief en prima doorgroeimogelijkheden!

Lux is een uitzendbureau van nú

Wij leveren personeel tegen zeer concurrerende prijzen zonder in te boeten op veiligheid, kwaliteit en vakmanschap. Diploma’s van onze medewerkers tellen net zo zwaar als werkervaring. Lux Uitzendbureau brengt al jaren uitzendkracht en werkgever bij elkaar. En zet de juiste mensen op de juiste werkplek.

Logo Stichting Normering Arbeid

Wij zijn tevens VRO gecertificeerd (NEN 4400-1)
Verklaring registratie

Lux Uitzendbureau detacheert

Havens

Elke dag zijn zo’n 385.000 mensen in en om de Rotterdamse haven aan het werk. De komende jaren komen daar nog eens vele banen bij. Wil je werken in de haven van Rotterdam, dan heb je een goed toekomstperspectief en prima doorgroeimogelijkheden. Kansen genoeg! Lux Uitzendbureau helpt je die kansen te pakken door je te detacheren in deze dynamische werkomgeving.

sjorder

Sjorder

aan- en afhoeker

Aan- en afhoeker

Transport & Logistiek

Voor de Nederlandse economie is de sector Transport & Logistiek een van de belangrijkste motoren. Ook in de haven van Rotterdam en in de regio Rijnmond is logistiek dé verbindende factor. Als je je bedenkt dat er jaarlijks zo’n 400 miljoen ton aan goederen de Rotterdamse haven inkomt en dat ongeveer 10 procent van de Nederlandse beroepsbevolking in deze sector een baan heeft, dan weet je dat er genoeg te doen is. Transport & Logistiek is dan ook de sector waar Lux Uitzendbureau een groot deel van de medewerkers detacheert.

Heftruckchauffeurs

Heftruckchauffeur

laden en lossen

Lader-losser

productiepersoneel

Productiemedewerker

magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

orderpikker

Orderpicker

Gratis inschrijven

Laat je gegevens bij ons achter en wij zoeken de vacature die het beste bij jou past. Gewoon, gratis.

vacatures uitzendbureau